SPORTUL PENTRU TOTI

Începând cu februarie 2015, elevi şi preşcolari de la Şcoala pentru Deficienţi de Vedere Austrului din Bucureşti, se bucură în fiecare weekend de cursuri gratuite de înot organizate de Asociaţia Tandem în parteneriat cu Viva Sport Club şi Miramar Aqua Team. Un număr de aproximativ 12 copii beneficiază în fiecare sâmbătă şi duminică de îndrumare, antrenament şi multă voie bună oferite de voluntari cu suflet mare.

Proiectul “Sportul pentru toţi – cursuri de înot” se desfăşoară în totalitate pe bază de voluntariat. Tineri frumoşi şi inimoşi au înţeles puterea voluntariatului şi au decis să investească timp şi energie în dezvoltarea fizică şi psihologică a copiilor înscrişi în programul nostru. Fiecare oră de curs este un bun prilej pentru voluntari să creeze şi să consolideze relaţii frumoase şi de durată cu fiecare copil care se bucură de cursurile de înot organizate de Asociaţia Tandem.

În fiecare weekend, copiii beneficiază de două ore de înot, dispuse sâmbăta şi duminica, timp în care învaţă să se acomodeze cu apa, să depăşească teama de apa, iar mai apoi diferite tehnici de înot.

Înotul este un sport complet în care toate grupele de muşchi sunt antrenate, însă beneficiile, poate cele mai importante, sunt relaxarea, socializarea şi buna dispoziţie de care copiii noştri se bucură la fiecare curs de înot.

[rev_slider slider6]