Echipa noastră

Suntem cativa prieteni care ne-am strans in jurul unor idei, speram noi bune, iar pentru a le pune in practica, am infiintat Asociatia Tandem. După vreo 5 ani ne-am dat seama că avem nevoie de mai mult decât o asociație. Așa că am înființat și un Club Sportiv, pe numele lui Tandem Arena. Pentru că e mare nevoie de sport și mișcare, iar membrii noștri sunt convinși că sportul este extrem de important pentru integrare. Așa ne-am și cunoscut, unii dintre noi. În tandem, pe bicicletă. 

 Sa facem un pas de la abstract la concret si sa vedem despre ce oameni si ce idei vorbim:  

Florin Georgescu

Lipsa vederii nu l-a împiedicat să privească mereu cu atenție către problemele reale cu care se confruntă societatea românească în încercarea de a integra persoanele cu dizabilități și a căuta soluții inovative pentru rezolvarea lor. Este președintele Asociației Tandem și al Clubului Sportiv Tandem Arena. Noi îi spunem, simplu, Excelență. 

Marius Mitrache

Ne-am găsit când făceam școala de teatru. De atunci, e un partener nelipsit din proiecte. Absolvent de istorie, pasionat de lectură, teatru, muzică, tehnologie și sport, e expertul la care apelăm de câte ori avem nevoie să facem materiale accesibile. Numai aibă timp între antrenamente la cățărat și pregătirile pentru maraton. 

Artă - Teatru, Dans si Constientizare corporala pentru nevazatori

Andreia Bruckner

Dovada vie că un inginer se pricepe la orice. Organizează pe toți și pe toate, scrie proiecte, le implementează, le raportează. Ea spune că ia ideile cu care vine echipa, le întoarce pe toate fețele, și le transformă în realitate. Alții spun că îi omoară cu politețe până obține rezultatele.  

Artă - Teatru, Dans si Constientizare corporala pentru nevazatori

Elena Vasilică

Ne ține cifrele în ordine. Ne verifică bugetele. Ne face bilanțurile și ne spune când cheltuim mai mult decât e cazul. E mult mai mult decât contabila noastră. De multe ori, e vocea rațiunii.  

Artă - Teatru, Dans si Constientizare corporala pentru nevazatori

Alexandru Racanel

În timpul liber un prieten minunat, responsabil cu activitățile sportive și pilotul favorit al lui Florin, pe bicicletă sau pe scuter. 

Gilbert Iscu

E om de comunicare. De felul lui, e profesor de tango, expert in relații publice și în tehnologie. El coordonează activitatea on-line, corespondează cu presa, organizează evenimente, ateliere și întâlniri de tot felul. E plin de imaginație și de idei. Uneori mai apucă să lucreze și la firma lui, Natural 4 Public Relations. Când nu aleargă cu proiectele.  

Simona Olteanu

Avocată de profesie, o exploatăm cât de mult putem în timpul ei liber pentru că imaginația e bună, dar contractele trebuie să fie corecte.