TANDEM ART

Tandem Dance

În perioada 23-30 mai 2015 Asociaţia Tandem a derulat la Bucureşti, la WASP – Working Art and Space Production activităţile proiectului Tandem Dance, finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României în cadrul programului „Promovarea Diversităţii în Cultură şi Artă în Cadrul Patrimoniului Cultural European”.
Dansul este comunicare şi expresie. Când ne întâlnim prima oară, ne dăm mâna. Când ne împrietenim, ne îmbrăţişăm. Când ne apropiem, dansăm. Toate aceste gesturi ne pun în relaţie unii cu alţii, ne ajută să pătrundem măcar un pic în universul celuilalt, să îl înţelegem, să ni-l însuşim.

Tandem Teatrul si noptile

Proiectul care este acum in desfasurare se numeste “Teatrul si noptile”. Acest proiect este alcatuit dintr-o serie de aterliere (de miscare, de canto, de actorie) care vizeaza dezvoltarea personala a participantilor, avand ca tinta finala construirea unui spectacol care sa spuna povestea unor oameni care vad cu inima. Acest proiect are o minunata poveste care se scrie acum de o echipa formata din 7 membri (actori, regizori, coregrafi, scenografi, dramatugi), acestei echipe li se va alatura voluntar un alt grup de studenti la teatru. Ne-am dori ca acest tip de proiecte sa fie cat mai vizibile si treptat un numar cat mai mare de persoane sa se alature aceste mari familii.