Sportul pentru toți

• Description
  • Comments
  • Backers

„Sportul pentru toţi – cursuri de înot” este un proiect care se adresează copiilor nevăzători, elevi şi preşcolari, înscrişi la Şcoala pentru Deficienţi de Vedere din București. În prezent, 12 copii beneficiază gratuit, de două ori pe săptămână, de cursuri de înot organizate de Clubul Sportiv Tandem Arena. Cursurile se desfăşoară la bazinele puse la dispoziţie de cluburile Viva şi Miramar.

Proiectul constă în predarea unor cursuri de înot copiilor nevăzători ai Şcolii pentru Deficienţi de Vedere Austrului din Bucureşti. Scopul proiectului este selectarea şi participarea unui număr de 16 copii la cursuri de înot sub îndrumarea a 4 instructori sportivi cu experienţă în predarea înotului la copii. Cursurile se vor desfăşura de 2 ori pe săptămână la bazinele Cluburilor Sportive Viva şi Miramar din Bucureşti, cu care Clubul Sportiv Tandem Arena este partener, şi la bazinele cluburilor Olimpia şi Lia Manoliu cu care Clubul Sportiv Tandem Arena va semna contracte de parteneriat.

Buget anual: 30 000 lei.

Backers (1)

1. Vlad-Stefan Harbuz
    4 years ago

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!